Kinek mi a kedvenc sütije/tortája? (receptetis)
Én ezt imádom! Hát, nem egy fogyókúrás édesség, de az íze, hmm...
Nekem a süti: Sport szelet:) Fincsi (nem az amit a bolba lehet kapni CSOKI)
Torta: Fekete erdő (Nagyon fincsi)
Csupacsoki csokis torta csokival. :-)
1 deci tejszinben felolvasztok 1 tábla keserű csokit, 10 deka vajat. Ha kihűlt adok hozzá 3 tojást, 2 ek mézet, 1 ek. kakaóport, elkeverem, majd teszek bele 10 deka réteslisztet fél sütőporral, ezzel is jól elkeverem és beleöntöm egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Közepes lángon 15 perc alatt megsül. Tetejére fehércsoki kockákat teszek, amint olvadni kezd késsel elsimítom.
Közben elkészítem a csokikrémet:
1 tábla étcsokit felolvasztok 1 deci tejszinben, adok hozzá 5 deka vajat, lehűtöm, majd habverővel habosra keverem és teszek hozzá tejszinhabot.(mehet bele kis rum is)
Ha kihűlt a tortalap, kettévágom és megkenem a krémmel.
Hűtőbe teszem és ha kibírjuk, másnap esszük, mert akkor lezs igazán finom.
méteres kalács, pici korom óta a kedvencem :)
süti: hullámos égbolt, trüffelkrémes, méteres, zserbó (mézes, diós), palacsinta, Bounty szelet, Kinder, mákos sütik, citromos vagy vaniliás csoda.
torta: Pezsgőkrémes zebra torta *_* , Fekete erdő, csokitorta, mascarponés epertorta, trüffel.
hm.. kb. ennyi :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!