Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell jól megcsinálni...

Hogyan kell jól megcsinálni grillhez a parazsat?

Figyelt kérdés

Ti hogy csináljátok? Faszén, brikett? Valami más? Használtok grillhez gyújtó folyadékot? Ha már izzik a parázs, kell a tetejére önteni a zacskóból faszenet? stb


előre is kösz :)


2011. jún. 29. 22:47
 1/6 anonim válasza:
kell faszén, gyujtofolyadék, és amikor látod, hogy a parázs mindenhol egyenletes, kezdheted a grill partyt.
2011. jún. 29. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Rá van nyomtatva a brikettes zacskó oldalára.
2011. jún. 29. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
hogy a parázs mindenhol egyenletes, kezdheted a grill partyt.
2011. jún. 30. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Rá van nyomtatva
2011. jún. 30. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
parazsat?
2011. jún. 30. 00:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

A faszén tárolót tele kell tölteni faszénnel.

Ezután rá a begyújtó folyadékot, (én propilalkoholt használok, erre tudtam "szert tenni") és a szemöldökre vigyázva begyújtani.

Akkor lehet kezdeni a sütést, amikor a faszén egyenletesen átizzott(30-40 perc), és a tetején fehér hamu képződött.

Ha utólag még kell rátenni, ismét meg kell várni ezt az állapotot.

Ha a begyulladás közben bónusz levegőt adsz a tűznek(legyezés, porszívó, stb) az idő jelentősen csökkenthető.

2011. jún. 30. 05:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!