Hogyan kell jól megcsinálni grillhez a parazsat?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináljátok? Faszén, brikett? Valami más? Használtok grillhez gyújtó folyadékot? Ha már izzik a parázs, kell a tetejére önteni a zacskóból faszenet? stb
előre is kösz :)
2011. jún. 29. 22:47
1/6 anonim válasza:
kell faszén, gyujtofolyadék, és amikor látod, hogy a parázs mindenhol egyenletes, kezdheted a grill partyt.
2/6 anonim válasza:
Rá van nyomtatva a brikettes zacskó oldalára.
3/6 anonim válasza:
hogy a parázs mindenhol egyenletes, kezdheted a grill partyt.
6/6 doboszoli válasza:
A faszén tárolót tele kell tölteni faszénnel.
Ezután rá a begyújtó folyadékot, (én propilalkoholt használok, erre tudtam "szert tenni") és a szemöldökre vigyázva begyújtani.
Akkor lehet kezdeni a sütést, amikor a faszén egyenletesen átizzott(30-40 perc), és a tetején fehér hamu képződött.
Ha utólag még kell rátenni, ismét meg kell várni ezt az állapotot.
Ha a begyulladás közben bónusz levegőt adsz a tűznek(legyezés, porszívó, stb) az idő jelentősen csökkenthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!