Mit főznétek ezekből?
Fagyasztóból:egy tálca (1kilós) darálthús,karfiol,répa-borsó vegyes zöldség.Még van tarhonya,tészta,fűszerek,rizs,meg egyebek.
Ezeket találtam hirtelen felindulásból itthon,de nem tudom mit lehetne csinálni ebédre....
Adjatok tippeket,légyszi.
Köszi, 17/L
Ha van otthon nálad hagyma akkor ezt ajánlom.
A hagymát kockázd fel. egy kis lábasba fonnyaszd meg.Tedd félre.A tarhonyát tedd egy lábasba öntsd fel egy kevés vízzel, párold meg.Ha puha tedd hozzá a hagymát.Nagyon finom.De szerintem vegyes zöldségekkel is működik ;)
Én vagy bolognai spagettit készítenék,vagy pedig fasírtot zöldséges rizzsel. Ha szeretnéd küldök receptet is! :)
26/N
Vagy csinálhatsz ilyet is: készítesz egy pörköltalappot, rá a darálthús, sózod, borsozod.
Elkészíted a tarhonyát és a végén összekevered őket. Olyan lesz, mint a tarhonyáspöri, csak darálthúsból.
stefánia vagdaltat zöldséges rizzsel
rakott kariolt
Huu,köszönöm szépen,jó kis ötletek. :)
Az első tippet el sem tudtam volna képzelni,kipróbálom,tuti finom. :)
Spagetti nemrég volt,most az hanyagolnám,de mindenképp köszi.
Amúgy én is vmi rakottasra gondoltam.
Akkor uzsgyi,neki is állok vmit összerittyenteni.
Köszi nektek,és szép napot.
:)
Gondolom már elkéstem. Legközelebb (ha akarsz) csinálhatsz karfiol-pörköltet. Én ma azt főztem ebédre.
A karfiolt a karikára szelt zöldséggel ugyanúgy megfőzöm mint a pörköltet (+ zöldpaprika, + apróra vágott petrezselyem) és a végén a levét tejfölbe kevert liszttel sűrítem. Főtt rizs a köret. Imádom.
A darálthús ilyenkor nagyon jó töltött paprikának is.
Szia!
Nem késtél el.Tegnap megcsináltam életem első karfiolpörköltjét.Nagyon finom,nem is gondoltam volna. :) Még a szomszéd néni is megkóstolta. :)
Köszi az ötleteket.
Sziasztok,szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!