Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 30%-os, vagy e fölötti zsírtar...

30%-os, vagy e fölötti zsírtartalmú tejfölt lehet kapni valamilyen üzlethálózatban, vagy piacokon - hol keressem? (Konkrétan Székesfehérváron érdekelne. )

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 08:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A tésztához való hozzávalókhoz írja a 20%-os tejfölt. Csak a tésztához valókat sorolja az elején.

A krémhez valókat lejjebb írja.

Köszi a segítséget Neked is. Amit írsz, a "creme fraiche", hú, már hallottam róla, rémlik, hogy olvastam valami receptben... Mindjárt utánanézek annak is, hogy mi fán terem. :-)

2011. jún. 25. 10:15
 12/18 A kérdező kommentje:

A krémhez valókat a "СОСТАВ:" című bekezdés allján sorolja.

Tehát 30%. :-(

2011. jún. 25. 10:17
 13/18 A kérdező kommentje:

Közben ezt találtam:

"A créme fraiche elkészítése: azonos mennyiségű tejszínt és tejfölt keverjünk össze, és egy éjszakán át lefedve, szobahőmérsékleten állni hagyjuk."

Szerintetek?

2011. jún. 25. 10:20
 14/18 A kérdező kommentje:

Alighanem ez lesz a megoldás:

[link]

...bár kissé körülményes.

2011. jún. 25. 10:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Tényleg "creme fraiche" kell nekem, nagyon úgy tűnik.
2011. jún. 25. 10:25
 16/18 A kérdező kommentje:

Creme Fraichet itt lehet kapni!

Akit érdekel, megnézheti, ott van az egyik fotón, jól láthatóan!

[link]

2011. jún. 25. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:

"De az meg nem savanykás."

Ha savanykás kell legyen, nem lehetne a tejfölhöz

keverni kaukázusi kefirt, az savanykás ?

2011. jún. 25. 22:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia, most akadtam rá a kérdésedre,s nem tudom, aktuális-e még. Tudok egyetlen helyen fantasztikusan finom, krémes 30%-os tejfölt!!! Sajnos messze van, ki kell menni érte Erdélybe, Marosvásárhelyre vagy egészen pontosan egy oda 20 km-re fekvő kisvárosba, Nyárádszeredába. (Miercurea Nirajului) A lakosság nagy része magyar. Van ott egy magán tejüzem, sajtokat és ezt a különleges tejfölt állítják elő.Én nagyon szeretem.A termék neve: Gabriella - Smantana de consum.Kétféle kiszerelésben kapható, én a nagy dobozosat szoktam venni, szerintem fél literes.Nem emlékszem most mennyi volt, nem olcsó, de nem is megfizethetetlenül drága.Laknak ott ismerőseim, de legközelebb csak nyáron megyek.

Viszont vannak sokan, akik Marosvásárhelyről áttelepültek, családok, egyetemisták, valakit meg kellene kérni, hogy hozzon.

A tejüzem neve:AGROTRANSCOM EX SRL

Címe:MIERCUREA NIRAJULUI

STR. SINTANDREI 25.

Jud.Mures Romania

Teljesen magyar cég, a vezető Csizmadia György.

A termékek (Gabriella) a cégvezető lányáról kapták a nevüket, aki már felnőtt, magyar szakos tanár, M.vásárhelyen él.

Weblap:www.cascavalgabriella.ro

Sok sikert! Érdemes megkóstolni! Fenomenális!

2011. nov. 5. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!