Süti/édesség recept ötletek?
sziasztok,
14 éves lány vagyok és most a nyáron unalmas napjaimban ki szeretnék próbálni egy-két édesség receptet..
Tudnátok ötleteket adni? (por muffint meg sima tésztát már sütöttem.:D)
link is jöhet..:)
köszönöm a segítséget.:D
de a gofrihoz kell gofrisütőgép is,nem?
az nekünk sajnos nincs.:S
Meggyes piskóta :)
(én 6 tojásból szoktam általába.)
egy tálkába a 6 tojás fehérjét felverem, majd teszek bele 6 kanál kristálycukrot ezzel is felverem, a 6 tojás sárgáját, és 6 kanál lisztet. ezt minden felverem habverővel.
Egy tepsit kibélelek sütőpapírral és beleöntöm ezt a "masszát" szépen egyenletesen elosztom, hogy mindenhol legyen. Aztán lehet bele rakni meggyet,mazsolát, csokidarabot, befőttet vagy akarsz. És 250fokon sütöd. én szoktam csinálni tű próbát és amikor jó akkor viszem a sütőből!
14/l
hát utolsó.. ma kipróbáltam..
6tojás és 6kanál liszt?
nem írtad el?
nekem ez sült cukros tojás lett konkrétan..
amikor kivettem erősen megcsapott a tojásszag..
szerintem vagy elírtad..vagy nemtudom..de ez így nemjó az tuti..
igen 6 tojás, 6 kanál cukor és liszt.
Nem hiszem, hogy a recept rossz, hiszen ha megnézed más oldalakon a receptet akkor ugyan ez, hogy x tojás, x kanál liszt és cukor és az x szám mindig megegyezik.
nézd:
Vagy tulajdonképpen mi volt a problémája? mert nem értem, miért lett "sült cukros tojás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!