Mit főzzek szombaton? Gyors, egyszerű, olcsó recept kellene.
előző este csinálj fasírtot, azt már csa ki kell gyorsan sütni, vagy panírozz be húst, karfiolt stb hozzá csinálsz vajas-petrezselymes krumplit vagy rizst
tarhonyáshús, gulyásleves, paprikás krumpli, tojásos lecsó
öntött karfiol, tészták-pl bolognai, főzelékek sült virslivel, sült husok
sütinek kókuszgolyó, joghurttorta előző nap megcsinálni
Lecsó percek alatt készen van, (ahogyan én csinálom!):
Kevés zsíron szálára vágott vöröshagymát és karikára szelt zöldpaprikát dinsztelek, utána beleforgatom a felszelt füstölt kolbászt, és végül beledarabolom a cikkekre (karikára) szelt paradicsomot. Sóval, borssal, sülthús fűszerkeverékkel ízesítem.
Mellette a sós, vegetás vízben megfő a rizs, ha azt leszűrtem, belekavarom a kész lecsóba, összekavarom, egy kicsit összesütöm, és kész. Az egész max. fél óra alatt készen van!
Köszi a válaszokat.
A rakott krumpli úgy van kész gyorsan ha két napig sütöd, főzöd :) Tehát 1.nap megfőzöl mindent és összeállítod 2.nap csak ráöntöd a tejfölt és sütőben megsütöd
Lehet gyros tálat csinálok, abban is mindent előre össze tudok készíteni és másnap csak a húst kisütöm és ráöntöm a salira. Nyami, nyami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!