Adnátok valami ötletet, hogy mit csináljak vacsira?
Az a helyzet,hogy nemrég lrtem haza munkából és nincs nagy kedvem a főzőcskézéshez,de valamit gyorsan össze kéne dobni mire a többiek megérkeznek.A másik probléma az,hogy nem sok hozzávalóm van itthon,pénzem meg nincs most,hgy vásároljak.
Nagyjából leírom,hogy mi van itthon:krumpli,sárgarépa,fehérrépa,hagyma,liszt,tej,tojás,olaj,élesztő,margarin,1/2pohár tejföl,kevés zöldborso,némi csirkehús(ezt nem szivesen használnám el,mert tartogatom a vasárnapi ebédhez)valamint 1 szál kolbász.Ezekböl a hozzávalókból milyen gyors és kiadös kaját lehet készíteni vacsira?
Jó ötlet,de ennél azért kicsit komolyabb kajára gondoltam.
Azt már kifundáltam,hogy csinálok zöldborsó levest,de,hogy mi legyen mellé azt még nem találtam ki...váom a további ötleteket!
zöldborsópörkölt, jó sok szafttal, egy kis kolbásszal és nokedlivel.
laktató és finom.
ha levest akarsz, süss utána palacsintát, vagy császármorzsát.
zöldborsóleves
olajon kis hagymár piritasz , a krumplikat megfőzöd
amikor a krumpli is megfőttek karikára vágod őket és a hagymán piritod, majd tejfölt teszel rá, ezeket összekevered végén a tojást felvered ráöntöd a krumplkra, majd kolbász karikákat vágsz rá, kb fél óra alatt megvan
gondolom sütőpor és cukor van tej+tojás+liszt+olaj+margarin=palacsinta vagy gofri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!