Mért van az, hogy bármilyen tojásos krémet vagy mártást főzök, nekem mindig összeáll a tojás, és tojásrántotta íze lesz az ételnek?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok. Kétszer is jártam már így, egyszer egy tejszínes mártáshoz kellett tojás, egyszer egy pudingos krémnél kellett felforralni a tejet tojássárgákkal. Mi lehet a gond?2011. jún. 10. 21:26
11/11 anonim válasza:
Elég "érdekes" ez a recept, 5 dl tejhez 1 cs. pudingport szokott asszony tenni és úgy főzi pudingnak, ami sűrűbb, mint a krém, Krémnek általában 7dl tejhez 1 cs. puding kell. tojás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!