Befőztök valamilyen gyümölcsöt?
Mi már elkezdtük a befőzést. Ma cseresznye befőttet tettünk el. Még tervezzük: meggyből, sárgabarackból lekvár. Kora ősszel pedig lecsót fogunk elrakni.
A lecsón kívűl ezek a gyümölcsök nálunk teremnek :)
én spesiel nem! semmim sincs saját termelésű, mindent úgy kellene megvennem. a mai gyömölcs és cukorár mellett nem éri meg.
lecsót is nyár végén szoktam olcsó paprikából,paradicsomból fagyasztóba tenni egy-két adagot, mert pörköltbe valót.
akinek saját termése van, maga termeli a zöldséget, nyilván másképp számol, mert a saját élőmunkájával nem számol:)és az egyéb költségekről nem is beszéltem.
még saját magukat is becsapják az emberek, hogy,ami kertből van, az ingyen van...
Itthoni meggyből tettem lekvárt rózsával, cseresznye a fagyasztóba megy magozva. Ha egyszer nagyobb kertem lesz és több gyümölcsöm, akkor többet is rakok el.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!