Hogyan válthatok át?
Kinéztem magamnak egy receptet, de olyanokat ír, pl: 4 dl liszt. Ezt most hogy értsem? Nem hiszem, hogy félreírták volna, de hogy számítsam ki?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hmm... Az a süti most tényleg jól jönne. :)
Valamit nekem is sütni kellene, de nem tudom, hogy mit. Te milyen sütit készítesz, kedves kérdező?
Pedig a pirog nagyon fincsi. :)
Én élesztős tésztával készítem, úgy isteni pihe-puha, de van, aki sütőport használ, netán semmit. Töltelék nálunk általában húsos, káposztás, vagy csirkemájpörkölt, de csilisbabot is raktam már bele. De nagyon finom édesen túrótöltelékkel, gyümölccsel is. Te hogyan készítetted? Ha gondolod, írd le a receptet, hátha tudok segíteni.
Most már mindegy. A magyar recept(mindmegette.hu-ról), amit találtam nem ér semmit. Lényegében teljesen íztelen lett. De ha most megsózom az aktuális falatot, akkor viszonylag jó. Ha legközelebb ilyet csinálok, az vagy lecsós lesz, vagy "eredeti", eggbutter-rel. :)
De tetszenek a te verzióid is... bár, hosszú lesz a nyár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!