Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit sütsz húsvétra?

Mit sütsz húsvétra?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát először valamilyen kelt tészta féleségre gondoltam, aranygaluska. De lehet, hogy sima piskótát valamilyen pudinggal fogok készíteni. Vagy muffint sütők. Még nem tudom ezek csak ötletek!
2009. márc. 19. 16:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, szertenék még továbbiakat. Mert én valami rózsaszín mázas sűtikét, és zserbót, és szeretnék tortát szivacscukorral díszítve.

És mindig van madártej.

2009. márc. 19. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én "Gomba-sütit"

Hozzávalók:

A gomba kalapja: 1 tábla tortabevonó; 0.5 dl rum vagy rumaroma; 25 dkg Rama margarin; 25 dkg porcukor; 30 dkg háztartási keksz darálva

A gomba szára: 15 dkg Rama; 1 doboz babapiskóta félbe vágva; 15 dkg porcukor; kevés rum

Elkészítése:

A gomba kalapjához összedolgozzuk a hozzávalókat, teaszedő kanálba nyomkodjuk, és kiborogatjuk. A halmocskák közepébe kis mélyedéseket vágunk, ide kerül a gomba szára. Kicsit berakjuk a hűtőbe dermedni, majd a felolvasztott csokiba belemártogatjuk a kalapokat. A babapiskótákat félbe vágjuk, és a feleket összeragasztjuk a 15 dkg Ramából, és a 15 dkg porcukorból készült keverékkel. Ugyanezzel a krémmel illesztjük a gomba kalapjához a szárakat.

maszatka

2009. márc. 20. 13:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez de jó! Megcsinálom.

És valami kelttésztát is.

2009. márc. 20. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Én vmi joghurtosat fogok:)
2010. márc. 22. 11:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Aranygaluskát most. De kókusszal mit?
2010. márc. 22. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Túró-gyümölcsös charlott, hólabda, francia krémest, csokis, gyümölcsös piskótatekercset, sport szeletet, nagyon sok vendég jön és anyósom hoz még dobos tortát is:-)
2010. márc. 26. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi sajtos pogácsát és méteres kalácsot, ez biztos, de talán még valamit, csak azt nem tudjuk, hogy mit.
2010. márc. 26. 14:55
 9/11 anonim válasza:
Szia, én mirinda szeletet sütök, (nagyon szeretjük), lehet bevállalok egy tepsi néger kockát is, meg kókuszkocka lesz, de nem hagyományosan, hanem az olvasztott csokiba mártott piskótakockát nem sima kókuszreszelékbe, hanem lehet kapni szinezett kókuszreszeléket (rózsaszin, zöld, kék, sárga) ebbe forgatom. Még nem csináltam ilyet, de eredményül szines és nem "fehér" kockákra számitok.
2010. márc. 26. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Én répatortát és kinder paradisot.:)

A répatortát érdemes kipróbálni,mert isteni:)

2010. márc. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!