Mit sütsz húsvétra?
Köszönöm a választ, szertenék még továbbiakat. Mert én valami rózsaszín mázas sűtikét, és zserbót, és szeretnék tortát szivacscukorral díszítve.
És mindig van madártej.
Én "Gomba-sütit"
Hozzávalók:
A gomba kalapja: 1 tábla tortabevonó; 0.5 dl rum vagy rumaroma; 25 dkg Rama margarin; 25 dkg porcukor; 30 dkg háztartási keksz darálva
A gomba szára: 15 dkg Rama; 1 doboz babapiskóta félbe vágva; 15 dkg porcukor; kevés rum
Elkészítése:
A gomba kalapjához összedolgozzuk a hozzávalókat, teaszedő kanálba nyomkodjuk, és kiborogatjuk. A halmocskák közepébe kis mélyedéseket vágunk, ide kerül a gomba szára. Kicsit berakjuk a hűtőbe dermedni, majd a felolvasztott csokiba belemártogatjuk a kalapokat. A babapiskótákat félbe vágjuk, és a feleket összeragasztjuk a 15 dkg Ramából, és a 15 dkg porcukorból készült keverékkel. Ugyanezzel a krémmel illesztjük a gomba kalapjához a szárakat.
maszatka
Ez de jó! Megcsinálom.
És valami kelttésztát is.
Én répatortát és kinder paradisot.:)
A répatortát érdemes kipróbálni,mert isteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!