Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet sajtostallér sütőt...

Hol lehet sajtostallér sütőt venni?

Figyelt kérdés
Jobb lenne az elektromos, de jó az is, amit a gázra kell tenni. Ja, és Budapesten vagy környékén.
2009. márc. 18. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete én is kerestem nekem a Vaterát és a Tesz veszt ajánlották.Sajnos akkor ott nem volt.Próbálkozz bolhapiacon- vásárokban talán szerencsével jársz.

Valaki goffri sütőt használ helyette. Én még nem próbáltam.

2009. márc. 18. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyömrői piacon lehet kapni!

Nyitva minden vasárnap 13.00-ig

2009. márc. 18. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Győrben vettem piacon gázra tehetőt :D Ha itt lehet kapni, akkor gondolom valamelyik pesti piacon is. Vagy valamilyen edény boltban...
2009. márc. 18. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a "gázos" változatot bármelyik piacon áruló "edényesnél" be tudod szerezni.

Veresegyházán minden szombaton délelőtt van klasszikus piac, mindig vannak kint olyan árusok, akik konyha felszereléseket árulnak.

Üdv!

2009. márc. 19. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Edényboltokban és Vácon a vásárban néztük már, de ott nem volt. Megnézzük Gyömrőn.

Mégegyszer köszönöm.

2009. márc. 20. 18:55
 6/7 anonim válasza:
Én épp most szereztem be egy elektromosat. Hat különböző áruházban néztem meg, de nem találtam. Végül a neten, egy webáruházban(Serpenyő.hu)leltem rá. 4.935.- + 990.- szállítás.
2010. szept. 27. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál. Gázon használhatót már vettünk, de az elektromos azért sokkal jobb.

Használtad már, és jó?

2010. szept. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!