Hogyan készítitek el a rántott sajtot, hogy egybenmaradjon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:50
11/14 anonim válasza:
De a kockasajtra gondoltam.Nagyon finom a 4 éves lányom nagy kedvence.
12/14 anonim válasza:
nem olvastam az előző hsz-eket,de én szakácsnak tanulok és nálam a jól bevált módszer nemaz,hogy dupla panír meg fölösleges lehűtés...hanem símán szimpla panír naggyon forró olaj,de egyszerre csak 1-2 sajtocskát tegyél bele,hogy ne hűtse le az olajat...így hirtelen megtud sülni,ideje sincs szétfolyni :)
13/14 anonim válasza:
sajt= tojás,prézli,tojás,prézli + forró olaj.
Nekem még mindig egyben maradt.
14/14 anonim válasza:
A hagyományos változatot: prézli+tojás+prézli+tojás+prézli
(én lisztet nem használok a panírozáshoz)
Ajánlom figyelmetekbe a következő receptet, valóban tökéletesen egyben marad és nagyon nagyon finom, ja és egyszerűbb is lényegesen, mint a hagyományos változat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!