Ajánlana valaki salátákat?
Az a helyzet, hogy eléggé válogatós vagyok, de szeretem a salátákat, viszont nincs ötletem, vagy jó receptem.
A sima paradicsom-uborka-paprika-hagyma salátákat kicsit unom már, viszont így nehéz keresni, mert minden receptben van valami kivetnivaló, ami nem tetszik :')
Szóval saláták, vagy egyéb trükkök amivel fel lehetne dobni? :)
Előre is köszi!
Tésztasaláta
Penne tészta
Uborka
Fehér paprika
Kaliforniai paprika
Sonka
(igazából bármi mehet bele amit szeretsz)
Az öntethez: tejföl, mustár, só, majonéz
A hozzávalókat kockára vágod, egy tálban összekevered, a főtt tésztát leszűröd és hozzáadod a zöldségekhez és a sonkához, majd a kikevert szósszal az egészet összekevered.
Jó étvágyat!
rizs saláta..nagyon finom!:) egyik nap csináltam.
rizst megfőzöd,ha kész bele egy nagy edénybe,összevágod nagyon apróra ezeket: uborka,paprika,retek,hagyma,sajt,alma
és összekevered a rizzsel,de ebbe még tehetsz bármit,ízlés szerint,kukoricát,vagy savanyu uborkát.GÉPSONKÁT:)nagyon finom,és rá csinálsz egy tartármártást,tejföl majonéz mustár citromlé só fehérbors. Jó étvágyat!
Nagyon köszönöm mindenkinek :) Jöhetnek még, ha esetleg tudtok :))
Hm..? Rizssaláta? :P Kipróbálom ;)
mozzarella sajt+gomba+borsó+répa+kukorica+lencse-párolva+piritott fenyőmag, mandula
fejessaláta, rukkola saláta, paradicsom, uburka+citromos joghurtöntett kaporral
hússal, tojással, hallal ugyanígy
cékla+reszelt alma+répa+tojás
kukoricasaláta, franciasaláta, majonézes újkrumplissaláta petrezselyemmely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!