Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlana valaki salátákat?

Ajánlana valaki salátákat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé válogatós vagyok, de szeretem a salátákat, viszont nincs ötletem, vagy jó receptem.

A sima paradicsom-uborka-paprika-hagyma salátákat kicsit unom már, viszont így nehéz keresni, mert minden receptben van valami kivetnivaló, ami nem tetszik :')

Szóval saláták, vagy egyéb trükkök amivel fel lehetne dobni? :)

Előre is köszi!

2011. máj. 31. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ecetes krumpli saláta. Hajában megfőzöd a kifli krumplit, felszeleteled, rétegesen hagymával sorba lerakod. Lehet akár főtt tojás karikát is közé. Csinálsz egy jó sós, édes, ecetes levet, és ráöntöd. Megszórod borssal, piros paprikával, és másnapig érleled. Rántott halhoz is finom.
2011. máj. 31. 18:53
 2/6 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Tésztasaláta

Penne tészta

Uborka

Fehér paprika

Kaliforniai paprika

Sonka

(igazából bármi mehet bele amit szeretsz)

Az öntethez: tejföl, mustár, só, majonéz

A hozzávalókat kockára vágod, egy tálban összekevered, a főtt tésztát leszűröd és hozzáadod a zöldségekhez és a sonkához, majd a kikevert szósszal az egészet összekevered.

Jó étvágyat!

2011. máj. 31. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

rizs saláta..nagyon finom!:) egyik nap csináltam.

rizst megfőzöd,ha kész bele egy nagy edénybe,összevágod nagyon apróra ezeket: uborka,paprika,retek,hagyma,sajt,alma

és összekevered a rizzsel,de ebbe még tehetsz bármit,ízlés szerint,kukoricát,vagy savanyu uborkát.GÉPSONKÁT:)nagyon finom,és rá csinálsz egy tartármártást,tejföl majonéz mustár citromlé só fehérbors. Jó étvágyat!

2011. máj. 31. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Ez mind saláta:

[link]

Van miből válogatni. Nagyon fincsik!

2011. máj. 31. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek :) Jöhetnek még, ha esetleg tudtok :))

Hm..? Rizssaláta? :P Kipróbálom ;)

2011. máj. 31. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

mozzarella sajt+gomba+borsó+répa+kukorica+lencse-párolva+piritott fenyőmag, mandula

fejessaláta, rukkola saláta, paradicsom, uburka+citromos joghurtöntett kaporral

hússal, tojással, hallal ugyanígy

cékla+reszelt alma+répa+tojás

kukoricasaláta, franciasaláta, majonézes újkrumplissaláta petrezselyemmely

2011. jún. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!