Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsemlemorzsa nélkül hogy...

Zsemlemorzsa nélkül hogy süthetem meg a fasírtokat?

Figyelt kérdés
Elfogyott a morzsám és hajnalban sütöm a fasírtokat.Mit tehetek hogy oda ne égjen? Kár lenne érte!
2009. márc. 16. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kell sütni, én soha sem használok hozzá morzsát.
2009. márc. 16. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem forgatom morzsába és nem ég meg, nyugodtan csinálhatod nélküle.
2009. márc. 16. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lisztbe forgasd bele, és ugyanúgy süsd meg.
2009. márc. 16. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én a fosirtot sosem szoktam megforgatni morzsában,keverek bele,de megforgatni benne nem szoktam.

ha nincs otthon morzsa,kevés kenyeret keverek bele,de a hélyát levágom,mert galacsinokban maradhat.a balsejét is kisebb darabokra érdemes garabolni v kézzel szétmorzsolni

2009. márc. 16. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig "morzsázzuk", de ha nincs akkor anélkül is meg lehet sütni, legalább nem lesz annyira ropogós. Ha figyelgeted nem ég oda, esetleg kis étolajjal kenegesd meg, ha pl. teflonban sütöd. Ha olajban sütöd akkor meg nem érdekes.
2009. márc. 17. 06:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok volt nem égett oda így sem.Mivel sietnem kellett hajnalban ,ezért nem volt időm még hogy megköszönjem akkor Nektek :)ezért most itt:Köszönöm! Szép napocskát!
2009. márc. 17. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Szép napocskát Neked is! ;))
2009. márc. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!