Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap sertés pörköltet...

Barbi5110 kérdése:

Holnap sertés pörköltet akarok csinálni, de már unom a megszokottat. Mivel lehetne kicsit feldobni az ételt? Illetve különlegesebbé tenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a comb száraz, én a lapockára esküszöm.
2011. máj. 26. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is combból szeretem készíteni, mert mindketten utáljuk a kövér cafatokat, egyéb nyúlványokat!

Szerintem ha jól van elkészítve, nem száraz a combból készült pörkölt sem!

2011. máj. 26. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:

falatnyi, harapnivalóra vágott gombával, jó tejfölösen

nokedlivel.

hús lehet sertéslapocka (lezsírtalanítva), sertéscomb, csontozott csülök, pulykacombfilé, csirkehús. csak a főzési idejük más-és más. a gombát akkor teszem bele, amikor már puha a hús.

a gombának nem sok idő kell, 10-15 perc.

persze, ha nincs időm nokedlizni, akkor valamilyen jóminőségű kifőtt tésztával fogyasztjuk.

2011. máj. 26. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:

vagy jó lecsósan, borsosan rizzsel a végén összekeverve

Bácskai rizseshúsként is nagyon finom.

2011. máj. 26. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:

a gombásból a tejföl ki is hagyható, illetve az asztalnál

is lehet egyénileg tejfölözni.

2011. máj. 26. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 A kérdező kommentje:
:D nagyon arik vagytok !!!
2011. máj. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!