Barbi5110 kérdése:
Holnap sertés pörköltet akarok csinálni, de már unom a megszokottat. Mivel lehetne kicsit feldobni az ételt? Illetve különlegesebbé tenni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:02
11/16 anonim válasza:
Nekem a comb száraz, én a lapockára esküszöm.
12/16 anonim válasza:
Én is combból szeretem készíteni, mert mindketten utáljuk a kövér cafatokat, egyéb nyúlványokat!
Szerintem ha jól van elkészítve, nem száraz a combból készült pörkölt sem!
13/16 anonim válasza:
falatnyi, harapnivalóra vágott gombával, jó tejfölösen
nokedlivel.
hús lehet sertéslapocka (lezsírtalanítva), sertéscomb, csontozott csülök, pulykacombfilé, csirkehús. csak a főzési idejük más-és más. a gombát akkor teszem bele, amikor már puha a hús.
a gombának nem sok idő kell, 10-15 perc.
persze, ha nincs időm nokedlizni, akkor valamilyen jóminőségű kifőtt tésztával fogyasztjuk.
14/16 anonim válasza:
vagy jó lecsósan, borsosan rizzsel a végén összekeverve
Bácskai rizseshúsként is nagyon finom.
15/16 anonim válasza:
a gombásból a tejföl ki is hagyható, illetve az asztalnál
is lehet egyénileg tejfölözni.
16/16 A kérdező kommentje:
:D nagyon arik vagytok !!!
2011. máj. 26. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!