Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A húsleveshez a hagymát a...

A húsleveshez a hagymát a hússal együtt kell feltenni vagy a zöldségekkel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Szia! A zöldségekkel szoktam, és ráadásul az alsó héjjával együtt "kell" beletenni a színe miatt (én nem szoktam).
2009. márc. 14. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Bocs: szóval nem szoktam....csak marhahúslevesbe.
2009. márc. 14. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Szia!Én úgy szoktam, hogy előtte kiforrázom a húst, majd leöntöm a vizet róla, megmosom, még az edényt is elmosom, és abban teszem fel újra főni a zöldségekkel együtt. Nem fő ki az íze egyáltalán és a teteje sem lesz zavaros. Nekem bevált.
2009. márc. 14. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 14. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Szivesen :-)

Jó étvágyat hozzá :-)

2009. márc. 14. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

A hagyma elég gyorsan megfő, úgyhogy ne a hússal tedd bele. Én is először előfőzöm a csontleveset, és új lében lemosva teszem bele újra, és akkor megy bele a hagyma a többi zöldséggel. Tényleg nem lesz zavaros, és nem olyan ehetetlen zsíros.

A csirkén nem cserélek vizet, de a hagyma ott is ráér.

2009. márc. 14. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
98%

Én úgy csinálom, hogy ha felforrt, lehabozom és utána teszem bele a zöldségeket (kivéve krumpli, azt később), a hagymát is ilyenkor, hisz mindegy, hogy szétfő, mert a végén úgyis leszűröm a levest!

Vétek leönteni a levet róla miután felforrt, lemosni a húst és tiszta vízbe feltenni!Íztelen lesz az egész! Ha igazán jó húslevest szeretnél, akkor nem így csinálod!

2009. márc. 14. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Én is úgy csinálom, hogy új vizbe teszem fel, és nem lett még íztelen sosem. Só,bors,vegeta,zöldségfélék, hús, minden-minden íz szépen érződik rajta. Sáfrányt is teszek bele, attól meg szép aranysárga lesz.
2009. márc. 14. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen minden érződik rajta, minden fűszer, csak a hús íz nem!
2009. márc. 15. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Bocsánat, nem vitatkozni akarok, de kb 10 éve így csinálom, és a húst is érezni rajta szépen. De ízléek és pofonok különbözőek lehetnek :-)
2009. márc. 15. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!