A húsleveshez a hagymát a hússal együtt kell feltenni vagy a zöldségekkel?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 16:21
1/10 anonim válasza:
Szia! A zöldségekkel szoktam, és ráadásul az alsó héjjával együtt "kell" beletenni a színe miatt (én nem szoktam).
2/10 anonim válasza:
Bocs: szóval nem szoktam....csak marhahúslevesbe.
3/10 anonim válasza:
Szia!Én úgy szoktam, hogy előtte kiforrázom a húst, majd leöntöm a vizet róla, megmosom, még az edényt is elmosom, és abban teszem fel újra főni a zöldségekkel együtt. Nem fő ki az íze egyáltalán és a teteje sem lesz zavaros. Nekem bevált.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 14. 16:36
5/10 anonim válasza:
Szivesen :-)
Jó étvágyat hozzá :-)
6/10 anonim válasza:
A hagyma elég gyorsan megfő, úgyhogy ne a hússal tedd bele. Én is először előfőzöm a csontleveset, és új lében lemosva teszem bele újra, és akkor megy bele a hagyma a többi zöldséggel. Tényleg nem lesz zavaros, és nem olyan ehetetlen zsíros.
A csirkén nem cserélek vizet, de a hagyma ott is ráér.
7/10 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy ha felforrt, lehabozom és utána teszem bele a zöldségeket (kivéve krumpli, azt később), a hagymát is ilyenkor, hisz mindegy, hogy szétfő, mert a végén úgyis leszűröm a levest!
Vétek leönteni a levet róla miután felforrt, lemosni a húst és tiszta vízbe feltenni!Íztelen lesz az egész! Ha igazán jó húslevest szeretnél, akkor nem így csinálod!
8/10 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, hogy új vizbe teszem fel, és nem lett még íztelen sosem. Só,bors,vegeta,zöldségfélék, hús, minden-minden íz szépen érződik rajta. Sáfrányt is teszek bele, attól meg szép aranysárga lesz.
9/10 anonim válasza:
Igen minden érződik rajta, minden fűszer, csak a hús íz nem!
10/10 anonim válasza:
Bocsánat, nem vitatkozni akarok, de kb 10 éve így csinálom, és a húst is érezni rajta szépen. De ízléek és pofonok különbözőek lehetnek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!