Máglyarakáshoz hasonlót össze lehet hozni kifliből?
Figyelt kérdés
van 3 szikkadt kifli alma is van, azt párolni kell ugye ? és lekvár meg mi...? valami ötlet van remélem miként lehet ebből egy dessezt.kösz2009. márc. 13. 21:59
1/3 anonim válasza:
Persze, akár pacalpörköltöt is.
2/3 anonim válasza:
Fél liter tejet melegits meg tegyél bele folyamatos kavarás mellett 2 tojás sárgáját,cukrot,vanilia cukrot,ezzel öntsd le a karikára vágott kiflit.Vajazz ki egy kisebb hőálló tálat,tedd bele a kiflit,kend meg lekvárral,szorj rá darált diót és tedd rá az almát.Az almát én nem szoktam párolni,csak vékony cikkekre vágom,a sütőbe ugy is megsül.A két tojás fehérjét verd kemény habnak és kend a tetejére.Mehet a sütőbe amig szép barna nem lesz.
Jó étvágyat
3/3 A kérdező kommentje:
köszi. a diót el is felejtettem volna, de azt hittem vaníliás puding kell bele, de a tojásos tej vana pudong helytt-ezek szerint. köszi még egyszer.
2009. márc. 13. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!