Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan legyen a sacher-torta...

Hogyan legyen a sacher-torta teteje kemény?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
? kemény? vond be csokival vagy fondánnal, vagy hogy érted, hogy kemény?
2011. máj. 19. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%
Én is sokat vacakoltam a sacher torta bevonatával,hol sikerült, hol nem, azóta mindig kemény, mióta nem én főzöm házilag, hanem étcsoki tortabevonót olvasztok fel és azt teszem rá.
2011. máj. 19. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig úgy gyártok kemény csokibevonatot, hogy a táblás csokoládét kevés vajjal olvasztom föl. Így ha kihűl, garantáltan kemény lesz.
2011. máj. 19. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!