Hogyan legyen a sacher-torta teteje kemény?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:18
1/3 anonim válasza:
? kemény? vond be csokival vagy fondánnal, vagy hogy érted, hogy kemény?
2/3 anonim válasza:
Én is sokat vacakoltam a sacher torta bevonatával,hol sikerült, hol nem, azóta mindig kemény, mióta nem én főzöm házilag, hanem étcsoki tortabevonót olvasztok fel és azt teszem rá.
3/3 anonim válasza:
Én mindig úgy gyártok kemény csokibevonatot, hogy a táblás csokoládét kevés vajjal olvasztom föl. Így ha kihűl, garantáltan kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!