Mit föztök ma?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 07:55
1/17 anonim válasza:
Rakott krumplit. Könnyű és viszonylag gyors, mégis nagyon finom :D
2/17 anonim válasza:
Sárgaborsó leves, tökfőzelék fasírttal
4/17 anonim válasza:
Tegnap végetért a kéthetes fogyózásom (mínusz 5 kg!)
Ma: Főzök csirke-mellét könnyű levesnek, bele zöldség + zöldborsó, a husit átforgatom egy kis lecsós-alapon, fűszerezve, salival, vagy nyakon-öntöm tejfölös-fokhagymás mártással.
Holnap: leves ugyanez + rántott szelet és rántott máj zöldbab főzelékkel
Szombat (fagyó olvasztás) = meg kell főzni a malachusit pörköltnek
7/17 anonim válasza:
gyrost pitaban.
Vettem csirkemellet,hozza sütök sültkrumplit, felszeletelek paradicsoimot,es kechap mustarral. Beleteszem az atsült pitába és betekerem papirral. Tudom,hogy nem diétas de most ezt kivántam meg.
8/17 anonim válasza:
paprikáslisztbe forgatott ropogósra sütött kárászt és keszeget.tegnap még a patakban úszkáltak, most még a kádban vannak,délben meg a tányérunkon lesznek:)
9/17 anonim válasza:
09,09!
Nem adnál egy címet? Indulok hozzád ebédelni! :)))))
10/17 anonim válasza:
jöhetsz, hal van bőven, apja most is odavan pecázni:)))
Futrinka utca-Cicamica háza:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!