Olyan süti receptjére lenne szükségem, ami olcsó, és nem romlik meg a melegben. Ötletek?
Figyelt kérdés
Inkább édeset szeretnék, de ha van nem túl snassz sós, azt is szívesen várom.2011. máj. 18. 21:46
1/7 anonim válasza:
piskótatekercs:) örök kedvenc....1ébként aminek psikóta az alapja az mind jó....meg nem romlik szerintem és csak tojás ill cukor kell bele....
2/7 anonim válasza:
Zebratorta. :) Én néha teszek a tetejére cukormázat is. [link]
3/7 anonim válasza:
Linzerfélék is elállnak, meg én mélyhűtőben tárolom a kész almáspitét kockánként, a kakaóscsigát meg egyesével fagyasztva, így mindig friss, mikor előveszem. :)
4/7 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
6/7 anonim válasza:
bármilyen muffin kibír három négy napot, akkor sem romklik meg, inkább szárad.
de a bögrés tepsis sütik is jól bírják.
almáspite is strapabíró:)
7/7 anonim válasza:
Sósnak is a krumplis-baconos-sajtos muffint ajánlom,4 nap múlva is olyan, mint újkorában.
vagy a szezámmagos spirált, de az inkább olyan ropiféle, rágcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!