Sosra sikerult a porkolt, mit tegyek hogy meg tudjuk enni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 12:56
1/7 anonim válasza:
Főzz bele nyers krumplit. A krumpli beszívja a sót. Ha nagyon sűrű öntsd még fel egy kis vízzel, vagy borral, hogy ne kapjon oda.
2/7 anonim válasza:
Lehet tarhonyás hús, rizses hús, gulyásleves.
3/7 anonim válasza:
vagy habard be tejföllel, és kész a tokányod - kínálj főtt tésztát mellé (pl szarvacskát, vagy orsót)
4/7 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit sikerült nagyon sósra, de mégis sós, akkor egy késhegyni szódabikarbóna is jó hozzá.
5/7 anonim válasza:
En vorosbort rakok bele:), nagyon finom ize lesz, en is jartam igy kb. 1 honapjA
7/7 anonim válasza:
2-3szem megpucolt krumpit dobj hozzá,és főzd tovább,higitsd ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!