Írnátok nekem bevált és isteni finom RIZOTTÓ recepteket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 11:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Ezek nagyon jók, válogass kedvedre. Szinte mindegyiket készítettem már, nagyon finomak.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Egy kis hagymat megpiritok olivaolajon,ket szemely reszere 3 maroknyi rizst hozzaadok a hagymahoz,par masodpercig kavargatom,majd ontok ra egy kis huslevest...mindig csak keveset. Idonkent megkevergetem...Bugyborekoljon,de ne tulsagosan..majd igy tovabb.Adok hozza ujra huslevest(legyen mindig forro amit hozzaontesz)Es kostolgatod.Mikor mar majdnem puha a rizs hozzaadsz egy kis gombat egy kis safrannyal megbolonditod,mikor kesz adsz hozza egy kis vajat,osszekevergeted,allni hagyod 5-10 percig,es jo etvagyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!