Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kerül többe a teljes...

Miért kerül többe a teljes kiőrlésű kenyér?

Figyelt kérdés
Lehet hogy rossz helyre írom a kérdést, de arra lennék kíváncsi, hogy mi a fenti kérdésem oka. Folyamatosan azt szajkózzák, hogy eg. életmód fogyás akinek szüksége vanrá, jó szénhidrátok bevitele... lehet hogy pusztán gazdasági megfontolás, hogy több pénzt tudjanak beszedni?!
2011. máj. 10. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nehezebb sütni, kényesebb.Mert a teljes kiörlésű liszetet nehezebb tárolni, hamar tönkremegy, ezért drágább.
2011. máj. 10. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért,mert az mondják róla,hogy egészségesebb,mint a korpa nélküli kenyér. Így többet lehet érte kérni,és a sok okos el is hiszi.

A malmoknak a korpát is kell adni,mert ma már nincsenek sertéstelepek,ahol hasznosították.

2011. máj. 10. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!