Hétvégén sütöttem, és mindenbe a tojássárgája kellett! Megmaradt a sok fehérje! Valami ötlet, mihez használhatnám fel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 09:23
11/12 anonim válasza:
Pavlova torta, erre találták ki.
ui: én le szoktam fagyasztani, ha túl sok.
Ja, és mit szólnál a madártejhez, vagy a kókuszcsókhoz?
:)
12/12 anonim válasza:
de rántottát is készíthetsz belőle, így kalória szegényebb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!