Mitől ropogós a sültkrumpli?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 14:31
1/6 melcsiboszi válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mitől "lesz" ropogós a sültkrumpli, akkor a következőképpen csináld: a hasábokra vágott krumplit először nem túl forró olajban (közepes lángon)süsd fehéredésig (puhulásig), majd tekerd maxra a lángot, és úgy süsd, amíg aranysárga vagy amilyennek szereted, olyan színű lesz. Így puha lesz a belseje, és ropogós a külseje! Jó étvágyat, küldjél nekem is belőle! :P Imádom a sültkrumplit!!! :-)
2/6 anonim válasza:
Én félkészre szoktam főzni, aztán forró olajban kisütni. Mindig ropogós és nem szív magába sok olajat.
3/6 melcsiboszi válasza:
Az is jó lehet, én rántott húst szoktam így csinálni.
Hadd kérdezzem meg, meddig marad így ropogós?
4/6 anonim válasza:
Nálunk nagyon gyorsan elfogy mindig így fogalmam nincs, hogy meddig bírná :D
5/6 melcsiboszi válasza:
Hehe! :-) Azért köszi a tippet, ki fogom próbálni!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!!!
2011. máj. 9. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!