Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől ropogós a sültkrumpli?

Mitől ropogós a sültkrumpli?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 14:31
 1/6 melcsiboszi ***** válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mitől "lesz" ropogós a sültkrumpli, akkor a következőképpen csináld: a hasábokra vágott krumplit először nem túl forró olajban (közepes lángon)süsd fehéredésig (puhulásig), majd tekerd maxra a lángot, és úgy süsd, amíg aranysárga vagy amilyennek szereted, olyan színű lesz. Így puha lesz a belseje, és ropogós a külseje! Jó étvágyat, küldjél nekem is belőle! :P Imádom a sültkrumplit!!! :-)
2011. máj. 9. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én félkészre szoktam főzni, aztán forró olajban kisütni. Mindig ropogós és nem szív magába sok olajat.
2011. máj. 9. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 melcsiboszi ***** válasza:

Az is jó lehet, én rántott húst szoktam így csinálni.

Hadd kérdezzem meg, meddig marad így ropogós?

2011. máj. 9. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk nagyon gyorsan elfogy mindig így fogalmam nincs, hogy meddig bírná :D
2011. máj. 9. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 melcsiboszi ***** válasza:
Hehe! :-) Azért köszi a tippet, ki fogom próbálni!
2011. máj. 9. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!!!
2011. máj. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!