A stefánia vagdalt meddig kell sütni? 30perc 1óra? Most csinálom először.
Attól függ, hogy mennyi húsból csinálod.
Alapesetben 1 kg húsbol egy óra elég kellene, hogy legyen, de azért van még par tippem.
Elöször is, tegyél alá sütöpapirt a tepsibe, akkor nem ragad oda, és szépen le tudod a papirról is szedni - és nem kell alá még zsiradékot tenni, sokkal jobb izü igy.
Másodszor, kb 150 fokon süsd, akkor mire szépen megpirul a teteje, addigra a közepe is átsül.
Harmadszor, ha már jónak gondolod, akkor szúrd meg a közepénél egy hústüvel, és ha a kifolyó lé már tiszta, akkor garantáltan nem nyers.
Sok sikert.
Ez függ attól is, hogy mennyire vastag a husid. Tedd forró sütőbe, majd vedd vissza közepesre. Közben saját zsírjával esetenként locsolgasd meg a tetejét.
Majd amikor már a színe felülről és oldalról is úgy néz ki, hogy (majdnem) kész, villával szúrj bele. Ha már nem ragadt rá nyershús, akkor kész, ha még valamennyire ragad, akkor hagyd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!