Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortát sütnétek a...

Milyen tortát sütnétek a kisfiatok szülinapjára (1)?

Figyelt kérdés

Valamilyen egyszerű tortára, de mutatósra gondoltam.

Szerintetek ezt nehéz megcsinálni?

[link]

2011. máj. 6. 21:45
 1/6 anonim válasza:
Szerintem az a torta amit idelinkeltél egy kicsit bonyolult. Egy csokitorta szerintem sokkal jobb.
2011. máj. 6. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem a rokonoknak akarod jatszadni az agyadat, akkor suss a kicsinek egy sajat picike tortat, amit ugy szetbarbarkodhat ahogy akar. a tobbieknek meg mindegy
2011. máj. 6. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk családi hagyomány, hogy az első torta csokis (és lehetőleg akkora, hogy ha a felét szét is pancsolja a gyerek, a maradékból bőven jut a felnőtteknek).

A Garfield torta nagyon jó, ha már óvodás és szereti Garfieldot, de most még sokkal jobban értékeli azt, ha egy fincsi csokis masszában pancsikálhat :)

Inkább olyan tortát süss, amit a kisfiad értékel, mint olyat, amit a rokonok.

2011. máj. 6. 22:25
 4/6 Tinker Bell ***** válasza:

Aranyos! :)

Szerintem nem nehéz! De mindenki csak magából tud kiindulni. Én meg tudnám csinálni, szoktam ilyesfajta tortákat készíteni. Tehát ha van kézügyességed és türelmed, akkor biztosan meg tudod csinálni!

2011. máj. 6. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
lánykánk szintén most lesz 1 éves, és csokitorta és a gyümölcstorta között vacillálok, papától kapott egy irtó édes kis sütőkészletet, teljesen használható, csak kisebb a tortaforma, van hozzá kenő, fakanál, minden, szóval én ezekre gondoltam (gyümitorta-eperrel pl., vagy csokitorta, de nekem sincs több ötletem, ja még a túrótorta esetleg). Persze függ attól is, mit eszik már a fiad :)
2011. máj. 7. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Kedves 2. hozzászóló: nem a rokonoknak akarom játszani a fejem, mert ha így lenne, akkor nem én sütögetnék, hanem úgy csináltatnék tortát...!Erről ennyit!

2011. máj. 7. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!