Hogyan tudnék ilyen sütit készíteni? KÉPPEL!
a linzertésztára gondoltam alapnak, smarties drazsék a gombok, olvasztott csokival a díszítés.. de a fehér színt mivel oldjam meg? keményre vert tojásfehérje nem jó, valami krémmel kellene de az meg nem szárad meg. mit tanácsoltok, hogyan kivitekezhető ez a sütemény? (:
(a barátom szülinapjára lenne, nagy xbox fan, találtam ezt a képet a neten és szerintem nagyon találó lenne :D)
A linzertészta talán száraz lesz, és ehetetlen, a mézeskalács egy fokkal jobb. Feltéve, hogy van egy jó recepted. (Karácsony előtt itt is sokan megosztották a recepteket, biztos találsz a GYK-n is. :D)
A máz szerintem is cukormáz, ami elég fehér. Meg smarties cukor és medvecukor a dísz.
Esetleg marcipánnal is meg lehet oldani, úgy formázható, mint a gyurma, és több színben kapható. De elég drága, úgyhogy olcsóbb fehéret venni, meg ételfestékkel magad színezni, vagy a marcipánra tenni a cukorkákat.
Én sima fehér csokit olvasztanék kevés olajon, és azzal vonnám be.
A többi smarties, meg étcsoki lenne. A tészta vagy linzer, vagy más omlós tészta.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!