Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brownie-val mi lehet a baj?

Brownie-val mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nővérem mára már a második brownie-ját süti, de eddig mindgyik odaégtt, mert a közepe nem sült meg rendesen, amikor a szélei már jók voltak. Nyers formában elég hígnak láttam ma. Ez lehet baj?

A válaszokat előre is köszönöm!


2011. máj. 4. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán túl magas hőfokon süti, így a külseje megég, a belseje viszont nyers marad. 170-180 fok elég neki.
2011. máj. 4. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad, hogy hig legyen, nekem ugy kell szetkennem a formaban:) Tegyen hozza egy kis lisztet es susse alacsonyabb hofokon
2011. máj. 4. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
A hőfok sajnos játszik, mert a sütő nem egy mai gyerek, és macerás állítgatni. Azt viszont gondoltam, hogy túl híg, megpróbáljuk legközelebb kicfsit sűrűbben. Köszi a válaszokat!
2011. máj. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!