Meddig áll el a brownie? FONTOS
Muszáj ma megsütnöm, de el fog állni holnap dél-délutánig? Miben tároljam, hogy ne menjen tönkre?
(Normális válaszokat, légyszi..)
Először is kell hozzá egy 20x20-as, vagy 20x25-ös sütőtál/jénai/kistepsi + bele sütőpaír bele.
Hozzávalók:
- 20 dkg vaj (nem margarin, henem teavaj ez nagyon fontos)
- 30 dkg cukor
- 4 db tojás
- 10 dkg liszt
- 20 dkg étcsokoládé (az eredeti recept 70%-osat ír, de szerintem a 60%-os Tibi étcsoki és tökéletes bele és nem megy rá az ember inge gatyája a desszertre)
Gőzfördőn egy hőálló tálkában megolvasztod az étcsokit a vajjal.
Közben a kicsit villával felvert tojást (nem kell szétválasztani a sárgáját és a fehérjét)összekevered a cukorral, majd a liszttel és végül belekevered a a megolvasztott csoki, vaj keveréket.
Ezt öntsd a sütőformádba és már mehet is a sütőbe 170 fokon 30 percre. Ha ez megvan vedd ki a kütőből, várj 5 percet és már szeletelheted is. Hideg vaníliafagyival egyszerűen mennyei.
Sok sikert és jó étvágyat hozzá! :)
Első vagyok! :)
Én is Tibi csokival csinálom,nagyon finom ragadós lesz,de nekem kifejezetten másnap a legjobb,jól összeérnek az ízek,szerintem úgy még jobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!