Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig áll el a brownie? FONTOS

Meddig áll el a brownie? FONTOS

Figyelt kérdés

Muszáj ma megsütnöm, de el fog állni holnap dél-délutánig? Miben tároljam, hogy ne menjen tönkre?

(Normális válaszokat, légyszi..)


2011. aug. 3. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:
óóó bőven eláll,nekem 3 napig is letakarva a tepsiben a gázban! :)
2011. aug. 3. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Elállni eláll, de biztos, hogy nem tudod inkább holnap megsütni? Úgy az igazi mikor kiveszed a sütőből, kérges a teteje, krémes, kicsit folyós a belseje, ez már másnaposan sajnos nem így alakul :( Mindössze fél órát kéne az egészre rászánnod és sokkal finomabb lenne.
2011. aug. 3. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, de alapból nagyon rossz lett. Egy száraz valami már most, nemhogy még holnap milyen lesz.. Szóval bocsi, hogy kiírtam a kérdést..
2011. aug. 3. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, elküdöm neked a tökéletes receptet. Azzal nem fogsz mellé.
2011. aug. 3. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Megköszönném!:))
2011. aug. 3. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Először is kell hozzá egy 20x20-as, vagy 20x25-ös sütőtál/jénai/kistepsi + bele sütőpaír bele.

Hozzávalók:

- 20 dkg vaj (nem margarin, henem teavaj ez nagyon fontos)

- 30 dkg cukor

- 4 db tojás

- 10 dkg liszt

- 20 dkg étcsokoládé (az eredeti recept 70%-osat ír, de szerintem a 60%-os Tibi étcsoki és tökéletes bele és nem megy rá az ember inge gatyája a desszertre)


Gőzfördőn egy hőálló tálkában megolvasztod az étcsokit a vajjal.

Közben a kicsit villával felvert tojást (nem kell szétválasztani a sárgáját és a fehérjét)összekevered a cukorral, majd a liszttel és végül belekevered a a megolvasztott csoki, vaj keveréket.

Ezt öntsd a sütőformádba és már mehet is a sütőbe 170 fokon 30 percre. Ha ez megvan vedd ki a kütőből, várj 5 percet és már szeletelheted is. Hideg vaníliafagyival egyszerűen mennyei.

Sok sikert és jó étvágyat hozzá! :)

2011. aug. 3. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni!:))
2011. aug. 3. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok! :)


Én is Tibi csokival csinálom,nagyon finom ragadós lesz,de nekem kifejezetten másnap a legjobb,jól összeérnek az ízek,szerintem úgy még jobb. :)

2011. aug. 3. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként igazad van, az előbb kóstoltam meg. Bent volt a hűtőben, jéghidegen isteni.. de valahogy mégsem lett olyan, mint amiket eddig ettem. A szélei megszáradtak, azokat levágtam, a belseje finom, de ettem már jobbat is :) Majd meglátjuk a barátom mit szól hozzá:)
2011. aug. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!