Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit foztok holnap? Tudjatok...

Mit foztok holnap? Tudjatok mar? Otleteket gyujtok.

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van a fagyasztóba fincsi házikolbász,azt fogom megsütni és párolok mellé káposztát.
2009. márc. 9. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

:) Lehet, hogy egyeseknek túl bizarrnak fog tűnni. Ma főztem egy hatalmas tyúkból húslevest és rengeteg főtt hús megmaradt. Ezt fogom ledarálni és összekeverem friss darált disznóhússal, és készítek belőle fasírtot (így kombinálva nagyon finom a fasírt, legalábbis szerintem), és már is megvan a feltét a karalábéfőzelékhez.

A hétfő étkezés szempontjából mindig spórolós nálunk, mert vasárnap jól be szoktunk lakmározni.

2009. márc. 9. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
én souviche öntetes párolt ruccolát készítek kagylóvirágos rizottóval.
2009. márc. 9. 06:31
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk mindig marad hétfőre, a vasárnapi menüből. Húsleves, rántott szelet sajtszószos brokkolival, meg húsos káposztából is van még.
2009. márc. 9. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
A vasárnapiból még nekem is maradt, de holnap gulyáslevest és rakott kelt fogok csinálni.
2009. márc. 9. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
kivételesen tudom, ma borsóleves és nudli(mirelit), holnap lencsefőzelék fasírt és szerdán paprikás csirke nokedlivel, ez elé még lehet lesz egy leves valami zacskós répával és petrezselyemzölddel dúsítva.
2009. márc. 9. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk paradicsomleves és palacsinta a menü.
2009. márc. 9. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
97%
Pizza - jóó gazdag feltéttel : kolbász, paradicsom, hagyma, tojás, sajt, ...
2009. márc. 9. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Milánói makarónit fogok készíteni.
2009. márc. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!