Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet repceolajat kapni?

Hol lehet repceolajat kapni?

Figyelt kérdés
Bioboltokban gondolom lehet, de nagyobb áruházakban? Vagy ha csak bioboltban láttatok, kérlek mondjátok meg, hogy hol (Budapesten)!
2011. máj. 3. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
CBA-ban is van,a tescoban is, szerintem a nagyobb közértekben és áruházakban kapsz.
2011. máj. 3. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. máj. 3. 02:34
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Minden boltban kaphatsz,de borzalmas az íze,és a vele készült ételek is.
2011. máj. 3. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Tescoban régen volt. Mióta kiderült hogy egészségesebb mint a napraforgóolaj, azt hogy olcsóbb már meg se említsük, azóta nem lehet nálunk kapni sehol.:( Ha valaki tud netes boltot, ahol szállítási költséggel együtt is megérné megvenni, az légyszi linkeljen, mert én is már vagy egy éve kutatok utána. Anyukám ki szokott menni Osztrákba, akkor onnan hoz, de hát ez sem megoldható mindíg.
2011. máj. 3. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, én sem láttam Tesco-ban, régen tényleg volt. Akkor talán a CBA-t még érdemes megnézni...
2011. máj. 3. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a linken található oldalon a vélemények között mindenki arra panaszkodik, hogy már nem kapható.
2011. máj. 3. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!