Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen nagyon finom muffin...

Milyen nagyon finom muffin receptek vannak?

Figyelt kérdés
nem túl drága, maffan receptek érdekelnének. jó ötletek jöhetnek :)
2009. márc. 7. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Találó a neve, mert nagyon finom, variálható gyümölccsel, csokidarabkákkal, smarties-sal, snickers-sel, lehet bele kakaót is rakni (akkor annyival kevesebb liszt kell). Nem morzsálódik, és másnap is finom (habár nem nagyon szokott maradni, mindig dupla adagot kell csinálnom).

Tuti muffin

Hozzávalók:

30 dkg liszt

25 dkg cukor

12 dkg margarin

2 tojás

1 csomag vaníliás cukor

1 csoamg sütőpor

1,5 dl tej

2 db apróra kockázott gyümölcs (alma, körte, barack stb.) vagy 10 dkg tört csokoládé, illetve ezek kombinációja

Elkészítés: A margarint a kétféle cukorral és a tojásokkal habosra keverjük, a sütőporral elkevert lisztet a tejjel felváltva beledolgozzuk. Végül a gyümölcsöt vagy csokit is hozzáadjuk. Muffinformákba töltve 15-20 percig sütjük. Megjegyzés:Lehet az ízesítőket variálni, persze arányosan. Én körtés-csokisat csináltam legutóbb (1 nagy körte, 5 dkg csoki).

2009. márc. 8. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ez a kedvencünk, finom és egészséges:

2 csésze liszt( én teljeskiörlésűt szoktam használni)

2 teáskanál sütőpor

1 tojás

1 csésze reszelt alma

5 dkg olvasztott vaj

1 kefir

+ csoki, dió összetörve vagy bármi amit szerettek

2009. márc. 8. 06:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs! Azt nem irtam hogy ezt az egészet össze kell keverni és a muffinformában megsütni.Nagyon hamar meg van.
2009. márc. 8. 06:48
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

7végén ki is próbálom őket :)

kösziiii :D

2009. márc. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!