Lehet bajom, ha a pudingport elkavarom a tejben kis cukorral, és főzés nélkül iszom meg?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:52
1/13 anonim válasza:
nem hiszem :) én is szoktam néha úgy. zselatin van benne asszem.
2/13 anonim válasza:
Érdekesene hangzik! Finom is ? :D
3/13 anonim válasza:
bajod nem lesz tőle, főkép keményítő (vagy rizsliszt) van benne meg aroma, színezék - szerintem nem valami finom nyersen - mért nem főzöd meg? :P
4/13 A kérdező kommentje:
nemtom, eszembe jutott hogy most így falom fel, és baromi fincsi!!!
2011. ápr. 28. 18:09
5/13 anonim válasza:
Finom az úgy?
Engem zavarna a nyers keményítő lisztes íze!
7/13 anonim válasza:
Én turmixba raktam a multkor,bajom nem lett,de nem volt valami finom.:D
8/13 anonim válasza:
pudingra rávanírva, hogy mi van benne. amúgy meg sztem már van bajod nem kevés...
9/13 anonim válasza:
A pudingok egy részét Főzés nélkül kell készíteni a használati utasítás szerint is.
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem ajánlom, menj el azért orvoshoz! O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!