Milyen köreteket sülthúshoz?
Főként tarját sütök, ahhoz rizst vagy nagyobb kockákra vágott krumplit sütök- párolok olajon, nos ezeket eléggé unjuk, milyen jó köretek volnának még??
kösz
Mi szeretjük a pirított vegyeszöldséget.
Egyszerűen fagyasztott vegyeszöldséget veszek, (bab, karfiol, brokkoli, babikukorica, cukkini.....) forró olajon fokhagymával megpirítom, esetleg tejföllel, sajttal nyakonöntöm.
téééényleg a haygmáa egészen elfelejtettem. a zöldségeket sajnos csak én eszem meg, és a másik 3 főnek kell valami más ( össz 4-re főzök)
köszi
esetleg valaki nem tudja mi annak a neve, ami tészta szerű lapos valami, mint egy lelapított gombóc, a cseheknél ettem sülthöz szósszal és nagyon jó volt, de nem tudm a nevét.
és még egy kis pároltkáposzta is!
A nagynéném szokott eltenni birsalma vagy birskörte befőttet, nem túl édesre, azzal is nagyon király!
Vagy ha a krumplit megfőzöd héjjában, utána megpucolod, lereszeled, tepsie teszed, öntesz rá egy pici olajat vagy margarint teszel rá és azt még beteszed a sütőbe, egy kicsit átsül, hmmmmm nagyon finom.
mind tök jó.
a kérdésemre is kaptam választ, a knédli lehet, azóta gyorsan el is olvastam.
a tarhonyásnak üzenem, mi meg sazeretjük a rántott húshoz a nokedlit:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!