Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tapasztalataitok szerint...

Tapasztalataitok szerint melyik a legfinomabb és a legehetetlenebb zacskós leves?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Leves formájában mindegyik elég szörnyű,de én a krémleveseket ételízesítőként használom,úgy van bennük fantázia.Ja! És a gulyásleves zacskós változatban meglepően finom,bár nem is tudom,mi köze van a gulyáshoz,mindenesetre jó.
2011. ápr. 25. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
knorr (? az a zöld zacskós) sajtkrémleves, tavaszi póréhagyma vagy valami ilyesmi neve van leves, paradicsomleves - ezek a legfinomabbak, de szeretem még a kínai tésztásleveseket is, főleg a garnélarákosat és a gombásat. Legehetetlenebbek meg általában azok amik kicsit nagyobb adagok és főzni is kell külön, ilyen májgombócleves, húsleves és hasonlók, azokat utálom, és még büdösek is.
2011. ápr. 25. 00:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
A kínai leves amiben egy csomó tészta van a dobozában és adnak hozzá zacskóban port amit rá kell majd szórni az egész finom, de én inkább igazi levest csinálok :) jóóó persze amikor csak magamnak főzök hirtelen azt a tésztás izét szoktam megcsinálni.
2011. ápr. 25. 00:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
A Smack csípős marha a legjobb nekem, bele még sajt, tojás, fűszerek.
2011. ápr. 25. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:

Legjobb a Knorr Heisse Tasse Frittaten Suppe és Chinesische Gemüse Suppe. (nem tudom, van-e haza változatuk, még nem kutattam fel. Ilyen bögrés levesek ezek, három van egy dobozban)


Ami itthon is tuti kapható az a Tárkonyos raguleves és a Minestrone leves. Ezek nagyon finomak.


A legrosszabb a kínai rákleves. A márkáját nem tudom, de a 100Ft-os boltokban szokott lenni.

2011. ápr. 25. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
A kínai borzalmas, de a rókagombakrémleves és a sajtkrémleves isteni!
2011. ápr. 25. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:

OLvastam egy érdekes könyvet, "A leves hazudik" címmel.Ez a mai élelmiszeriparról,azon belül is az ízesítőszerekről és általában az alapanyagok mibenlétéről szól,hát,eddig sem igen vettem ilyesmi cuccot,de mostmár 100%,hogy 3x is megnézem,mit teszek a kosaramba.Leveskockát,húsos levesporokat,halászlékockát biztosan nem.Ami marad,abból is csak a paradicsom,brokkoli,hagyma jöhet szóba,a többi nem.

Másik nagyon izgalmas olvasmányom egy,a Rákosi-érában kiadott,a Szovjetúnió háború utáni ipari újjáépítéséről szóló,kimondottan gyerekeknek íródott könyv,amely nagyon érzékletesen ismerteti ezeknek a dolgoknak a technológiai leírását,persze nagyon közérthető módon,hogy a májkrémet vagy a halászlékockát melyik zseniális elvtárs találta fel,mint a népélelmezés alapköveit,kvázi az ehetetlenből gyártva ehetőt.És még mindig ilyen alapelvek szerint készülnek.Szóval a válaszom:mindegyik a legehetetlenebb,amit ízletessé tesznek,hogy mégiscsak megegyék az emberek.

2011. ápr. 25. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:
Én zacskós levesben csak a Knorr Bögrés Alpesi Sajtkrémlevest és a sima sajtkrémlevest szeretem de azokat nagyon :) annyira finom a többit nagyon utálom sztem undorító íze van mindegyiknek :D
2011. ápr. 26. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!