Tapasztalataitok szerint melyik a legfinomabb és a legehetetlenebb zacskós leves?
Legjobb a Knorr Heisse Tasse Frittaten Suppe és Chinesische Gemüse Suppe. (nem tudom, van-e haza változatuk, még nem kutattam fel. Ilyen bögrés levesek ezek, három van egy dobozban)
Ami itthon is tuti kapható az a Tárkonyos raguleves és a Minestrone leves. Ezek nagyon finomak.
A legrosszabb a kínai rákleves. A márkáját nem tudom, de a 100Ft-os boltokban szokott lenni.
OLvastam egy érdekes könyvet, "A leves hazudik" címmel.Ez a mai élelmiszeriparról,azon belül is az ízesítőszerekről és általában az alapanyagok mibenlétéről szól,hát,eddig sem igen vettem ilyesmi cuccot,de mostmár 100%,hogy 3x is megnézem,mit teszek a kosaramba.Leveskockát,húsos levesporokat,halászlékockát biztosan nem.Ami marad,abból is csak a paradicsom,brokkoli,hagyma jöhet szóba,a többi nem.
Másik nagyon izgalmas olvasmányom egy,a Rákosi-érában kiadott,a Szovjetúnió háború utáni ipari újjáépítéséről szóló,kimondottan gyerekeknek íródott könyv,amely nagyon érzékletesen ismerteti ezeknek a dolgoknak a technológiai leírását,persze nagyon közérthető módon,hogy a májkrémet vagy a halászlékockát melyik zseniális elvtárs találta fel,mint a népélelmezés alapköveit,kvázi az ehetetlenből gyártva ehetőt.És még mindig ilyen alapelvek szerint készülnek.Szóval a válaszom:mindegyik a legehetetlenebb,amit ízletessé tesznek,hogy mégiscsak megegyék az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!