Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott zöldbabból hogyan...

Fagyasztott zöldbabból hogyan készítsen el a zöldbabfőzeléket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanúgy, mint a frissből. Fagyasztottan nyugodtan bedobhatod a vízbe, mire az felforr, a bab is felolvad.
2009. márc. 5. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

:)

Frissből sem szoktam csinálni.

Leírnád pontosan?

2009. márc. 5. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátunk a google!


[link]

2009. márc. 5. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Tudom használni a google-t, nem ez volt a kérdés, hanem olyan receptre voltam kíváncsi, ami - feltételezem- kipróbált és bevált. Láttam már majorannásat és babérleveleset is, sok vízben főzős és párolós receptet, fokhagymásat és/vagy vöröshagymásat.

2009. márc. 5. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a fokhagymás/vöröshagymás tejfölös a legáltalánosabb, az a "hétköznapi" zöldbabfőzelék.
2009. márc. 5. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megint ki a franc szórakozik a lepontozással, nekem mindegyik hasznos volt!
2009. márc. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!