Fagyasztott zöldbabból hogyan készítsen el a zöldbabfőzeléket?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 15:19
1/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a frissből. Fagyasztottan nyugodtan bedobhatod a vízbe, mire az felforr, a bab is felolvad.
2/6 A kérdező kommentje:
:)
Frissből sem szoktam csinálni.
Leírnád pontosan?
2009. márc. 5. 15:25
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Tudom használni a google-t, nem ez volt a kérdés, hanem olyan receptre voltam kíváncsi, ami - feltételezem- kipróbált és bevált. Láttam már majorannásat és babérleveleset is, sok vízben főzős és párolós receptet, fokhagymásat és/vagy vöröshagymásat.
2009. márc. 5. 15:40
5/6 anonim válasza:
Szerintem a fokhagymás/vöröshagymás tejfölös a legáltalánosabb, az a "hétköznapi" zöldbabfőzelék.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megint ki a franc szórakozik a lepontozással, nekem mindegyik hasznos volt!
2009. márc. 5. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!