A sonkát a főzőlevében kell kihűteni, vagy kivegyem és úgy hűtsem?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:44
1/4 anonim válasza:
Főzőlében,mert akkor nem szárad meg a külseje,hanem szaftos marad.
2/4 anonim válasza:
Megerősithetem, a lében hűtsd ki. A levet ki ne dobd, sok mindenre felhasználható.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tanultam, hogy a saját levében kell kihűteni.Így is teszek mindig, a körülötte lévő fagyos zsírt elterelem és kiemelem a sonkát egy tésztaszűrőre, hogy lecsöpögjön teljesen.utána, attól függően mekkora, vagy dobozba teszem, vagy jól lealufóliázom.
A levét elteszem későbbre a fagyóba, vagy krumpli, vagy bablevesbe jó lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. ápr. 23. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!