Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igy lehet tarját sütni?

Igy lehet tarját sütni?

Figyelt kérdés
Befűszereztem,szeletekre vágtam,betettem olajba sülni egy serpenyőbe,aztán pár perc mulva öntöttem rá egy kis vizet,letakartam,és lejjebb vettem a gázt.Nem lesz igy kemény,rágós,meddig süssem?
2011. ápr. 18. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Jobb lett volna, ha előbb bepácolod.
2011. ápr. 18. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Olyan 40 percig pácolódott olajos sertésfűszeres páclében!Az akart lenni a fűszerezés.
2011. ápr. 18. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
tarja frissen sültnek való. ha elkezded párolni 100évig fog tartani és kiszárad.
2011. ápr. 18. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Tarját CSAk zsírban szabad sütni,mert olajban nem jó. A szaftját pedig kibobhatod,ha olajban sütöd.

Zsírozd ki kicsit a tepsit,a tarját fűszered be,és csak nagyon kevés vizet önts alá,amíg nem enged a saját zsírjából és lefedve sütheted. Ha sok vizet öntesz alá,akkor csak fől,de soká lesz puha.

2011. ápr. 18. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
22%

Utolsónál a pont!


Én úgy szoktam, hogy megsózom-borsozom-mustározom, kisütöm hirtelen (2-3 perc) zsírban, a szafttal együtt beteszem egy tepsibe, fél deci víz alá, és 20 perc alatt megsül.

2011. ápr. 18. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

Én minimum két napig pácolom, utána zsíros tepsi.


40 perc pác plusz vizes-olajos főzögetés után nincs túl jó ízlése annak, aki megeszi és még jónak is tartja majd.

2011. ápr. 18. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Kösz.
2011. ápr. 18. 12:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Van, akinek nincs ideje 2 napig pácolni... Előző este megveszem a boltban fél áron, aznap lejár, reggel befűszerezem, megsütöm, aztán viszem el magammal melóba.
2011. ápr. 18. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként zsirt nemtudom honnan vegyek,nem tartott 100 évig amég megsült,nem is lett kemény,sem száraz,sem izetlen,puha és omlós...és képzeljétek,meg is esszük!
2011. ápr. 18. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt agyonbonyolítani!Nagyon jól készítetted!
2011. ápr. 18. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!