Így tudok változtatni a recepten, jó lesz?
Figyelt kérdés
Az írja, hogy megcsinálom alaptésztát, arra rá a 'szósz' és tetejére még 8 tojás fehérje kell felverve, amit újra megsütök... A gondom az, hogy nagyon sok most nekem ez a 8 tojás. Szerintetek az jó, ha 4 tojás fehérjét felverek és mellé csinálok habporból (persze abba rakok habfixálót) krémet, összekeverem, azt kanalazom a tetejére és sütöm meg?2011. ápr. 14. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nem. A tojáshab szárad a sütőben, a habpor pedig nem arra van kitalálva, hogy süljön. Azt úgy kell használni, mint a tejszínhabot.
Ha így készíted,lehet, hogy össze fog esni, és nem szárad meg.
Inkább tedd rá a 4 tojás habját, be a sütőbe. Nem lesz elég vastag, akkor utólag még habport - dísznek - tehetsz a tetejére.
Üdv!
2/3 A kérdező kommentje:
ez szuperül hangzik, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!:))
2011. ápr. 14. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!