Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bevált Chokito receptet...

Bevált Chokito receptet szeretnék kérni tőletek?

Figyelt kérdés
Csak olyat, amit megsütöttetek és tényleg finom lett! Köszi szépen :)
2011. ápr. 13. 16:37
 1/4 A kérdező kommentje:

Hozzávalók:

25 dkg margarin, 25 dkg cukor, 3 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál kakaópor, 1 dl tej, 1 evőkanál zselatin, 9 dkg tejpor, fél csomag karamellás rizspehely (lehet natúr is).

Elkészítés:

A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral kikeverjük, és állandó kevergetés mellett felfőzzük. A hideg tejbe a zselatint beáztatjuk, majd belekeverjük a felfőzött masszába, és félig kihűtjük. Közben a tejport elkeverjük a rizspehellyel, majd belekeverjük a masszába, és folpackkal bélelt őzgerinc formába tesszük. 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Gyorsan kell dolgozni vele, mert hamar köt.

2011. ápr. 15. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt csináltam meg, nagyon finom lett!! :)
2011. ápr. 15. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

tejport te hol kaptál?

én már 1000éve nem láttam sehol..és kávéba való tejport szoktam használni!

2011. ápr. 19. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Coop-ban, kétféle is volt! Próbáld meg hátha ott találsz, azt mondták, szoktak tartani, gondolom akkor más Coop is! (amúgy se interspar, se spar, se tesco, se aldi, se lidl, se penny nem tart... :( )
2011. ápr. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!