Minek lehet megcsinálni a bikatökét?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 18:09
1/4 anonim válasza:
rántva, tartármártással nagyon finom!
2/4 anonim válasza:
Én a kakastökét sem eszem meg pörköltnek, nem hogy a bika tökét.
3/4 anonim válasza:
Mi hagymásan szoktuk, mint a velőt. Nagyon finom.
4/4 doboszoli válasza:
Pörköltnek, rántva, hagymásan.
Előtte megabálni, és a hereburkot el kell távolítani.
Adagoknál vigyázat! A nyers súlynak csak kb. a fele a hasznosítható a vastag burok miatt.(a marhánál)
Főzés után a főzővízben úszkáló hm.. fehérjét vízzel együtt titokban öntsd ki.(a kosztosok ne lássák).
Amúgy felséges eledel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!