Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minek lehet megcsinálni a...

Minek lehet megcsinálni a bikatökét?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
rántva, tartármártással nagyon finom!
2011. ápr. 10. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Én a kakastökét sem eszem meg pörköltnek, nem hogy a bika tökét.
2011. ápr. 10. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi hagymásan szoktuk, mint a velőt. Nagyon finom.
2011. ápr. 10. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Pörköltnek, rántva, hagymásan.

Előtte megabálni, és a hereburkot el kell távolítani.

Adagoknál vigyázat! A nyers súlynak csak kb. a fele a hasznosítható a vastag burok miatt.(a marhánál)

Főzés után a főzővízben úszkáló hm.. fehérjét vízzel együtt titokban öntsd ki.(a kosztosok ne lássák).

Amúgy felséges eledel.

2011. ápr. 10. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!