Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki tud nekem receptügyben...

Ki tud nekem receptügyben segiten?

Figyelt kérdés
Volt nekem egy szakácskönyvem, VILÁGKONYHA volt a címe. Ebben különböző országok receptjei voltak, többekközött Argentina is. Amit én keresek az egy argentin halétel volt, kellett hozzá paprika, paradicsom stb. A többire nem emlékszem, csak hogy isteni kaja volt. NICS MEG VÉLETLENÜL VALAKINEK EZ A SZAKÁCSKÖNYV, VAGY NEM ISMER VALAKI DÉL-AMERIKAI HALÉTELT? Az enyém sajnos elveszett, és nagyon kellene. Előre is köszi!
2009. márc. 1. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Találtam egy ilyen oldalt:

[link] - keresgélj!

Most ki kell kapcsolnom majd még írok, ha találok valamit.

2009. márc. 1. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ezt nézd meg: [link]
2009. márc. 1. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
szeintem menj be egy könyvesboltba és vagy vedd meg vagy csak nézd meg a receptet jegyezd meg vagy ha kedves az eladó akkor írd ki
2009. márc. 1. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, az izletes.hu-n megtaláltam: argentin részeg hal. Sajnos ezt a könyvet, már könyvesboltban nem lehet megkapni.
2009. márc. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!