Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel vonjam be, díszítsem a...

Mivel vonjam be, díszítsem a kávétortámat?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy csokival bevonom és fehércsokival pókhálószerű mintát húzok bele. Ez illik rá szerintetek? Vagy esetleg valami más tipp?
2011. ápr. 8. 21:09
1 2
 1/13 Tinker Bell ***** válasza:

Mikor csak a kérdésedet olvastam akkor az jutott eszembe, hogy azt mondom, vond be étcsokival és fehér csoki csíkokat húzz bele! De megelőztél! =o)

Szerintem jó volna vele! Illik hozzá!

2011. ápr. 8. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó,de ha olyan tipikus kávétortát akarsz,akkor bevonod bármivel és kávészemek mondjuk fehér csokival bevonsz és azt teszed a tetejére :)

Vagy fordítva,fehér csokival vonod be és fekete kávé szemek a tetején a fekete hálós minta oldalán:)

2011. ápr. 8. 21:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és ha tejszínhabbal vonnám be, vagy az nem illene hozzá, inkább maradjak a csokinál?
2011. ápr. 8. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Uhh de jók az ötletek :)

Kérdező elkérhetném a receptet?Évek óta nem ettem kávétortás és most bejönne :)

Bocsánat az off-ért

2011. ápr. 8. 21:50
 5/13 Tinker Bell ***** válasza:

Nem rossz ötlet a tejszínhab sem, de akkor lehet, hogy egy kicsit tömény lesz. Viszont ha ezt választod, akkor mindenképp valamilyen keményebb, tartósabb habbal csináld.

Ha nagyon jó a kézügyességed, akár úgy is megcsinálhatod, hogy a felét fehércsokival, a másik felt pedig étcsokival vonod be és ellenkező színű kávészemeket raksz a két oldalra.

2011. ápr. 8. 22:04
 6/13 A kérdező kommentje:
:-)Sütök egy sima piskótát, aztán a krém: 1 l tej, kb 2 adag lefőzött kávé, 3 csomag tejszínízű vagy vaníliás pudingot és 1 csomag Nescafé capuccinoport felfőzök és ha kihűlt összekeverem az előzöleg kikevert vajkrémmel. Eddig kívülről is a krémmel kentem be, de valahogy nem igazán jó, azért gondoltam, hogy most megpróbálom máshogy variálni.
2011. ápr. 8. 22:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó nagyon jó ötlet, lehet megpróbálom így. Köszi!
2011. ápr. 8. 22:08
 8/13 Tinker Bell ***** válasza:

Szívesen!

Ha kész lettél vele, fényképezd le és töltsd fel. Hagy lássuk mi is, milyen szépet alkottál! =o)

2011. ápr. 8. 22:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Ígérem meglesz, már félig készen van, de holnap fogom befejezni.:-)
2011. ápr. 8. 22:21
 10/13 A kérdező kommentje:

Elkészült a művem:-)

[link]

2011. ápr. 9. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!