Mivel vonjam be, díszítsem a kávétortámat?
Mikor csak a kérdésedet olvastam akkor az jutott eszembe, hogy azt mondom, vond be étcsokival és fehér csoki csíkokat húzz bele! De megelőztél! =o)
Szerintem jó volna vele! Illik hozzá!
Szerintem is jó,de ha olyan tipikus kávétortát akarsz,akkor bevonod bármivel és kávészemek mondjuk fehér csokival bevonsz és azt teszed a tetejére :)
Vagy fordítva,fehér csokival vonod be és fekete kávé szemek a tetején a fekete hálós minta oldalán:)
Uhh de jók az ötletek :)
Kérdező elkérhetném a receptet?Évek óta nem ettem kávétortás és most bejönne :)
Bocsánat az off-ért
Nem rossz ötlet a tejszínhab sem, de akkor lehet, hogy egy kicsit tömény lesz. Viszont ha ezt választod, akkor mindenképp valamilyen keményebb, tartósabb habbal csináld.
Ha nagyon jó a kézügyességed, akár úgy is megcsinálhatod, hogy a felét fehércsokival, a másik felt pedig étcsokival vonod be és ellenkező színű kávészemeket raksz a két oldalra.
Szívesen!
Ha kész lettél vele, fényképezd le és töltsd fel. Hagy lássuk mi is, milyen szépet alkottál! =o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!