Milyen olcsó húsvéti menüsort tudtok?
ha kettőtökről van szó, elég lesz a 3 ezer ft.mint már mondtam vedd meg az alapélelmiszereket, és vegyél másfél kiló szép lapockát. ebből fél kilót daráltass le.ebből lehet szombatra paradicsomos húsgombóc,vagy fasírtgombóc.
kettőnknek én még ezt is meg szoktam felezni, mert az egyiket rizzsel, a másikat zsömlével szaporítjuk, így akár kétféle kajára is elég.
a kilónyi egybe lapockát leszabdalod úgy, hogy legyen 6 szép szelet. a többit összevagdalod kockára.
a kockahúsból vasárnap brassói lehetne,a szeletekből pedig mustáros-hagymás pácban érlelt rántotthús rizibizivel hétfőn.
sütinek én is a kevert kakaós lepényt tudnám ajánlani, vagy egy gyömölcstortát, ha van némi befőtt otthon.
a Pennyben most 300 ft háromféle fagyasztott zöldség is, ami rizzsel nagyon finom.
de, ha kimerül a keret a sima rizs, egy kis petrezselyemmel is finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!