Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen olcsó húsvéti menüsort...

Milyen olcsó húsvéti menüsort tudtok?

Figyelt kérdés
Tényleg max. 3000 Ft-unk lesz a húsvétra,de azért szeretnék több félét főzni,hogy egy kicsit meglegyen a hangulat....
2011. ápr. 7. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

ha kettőtökről van szó, elég lesz a 3 ezer ft.mint már mondtam vedd meg az alapélelmiszereket, és vegyél másfél kiló szép lapockát. ebből fél kilót daráltass le.ebből lehet szombatra paradicsomos húsgombóc,vagy fasírtgombóc.

kettőnknek én még ezt is meg szoktam felezni, mert az egyiket rizzsel, a másikat zsömlével szaporítjuk, így akár kétféle kajára is elég.

a kilónyi egybe lapockát leszabdalod úgy, hogy legyen 6 szép szelet. a többit összevagdalod kockára.

a kockahúsból vasárnap brassói lehetne,a szeletekből pedig mustáros-hagymás pácban érlelt rántotthús rizibizivel hétfőn.

sütinek én is a kevert kakaós lepényt tudnám ajánlani, vagy egy gyömölcstortát, ha van némi befőtt otthon.

a Pennyben most 300 ft háromféle fagyasztott zöldség is, ami rizzsel nagyon finom.

de, ha kimerül a keret a sima rizs, egy kis petrezselyemmel is finom.

üdv.

2011. ápr. 8. 08:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek...Sokat segítettetek :)
2011. ápr. 8. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél 20 db tojást, és főzd meg keményre - fesd be - .Hagymahéjjal a legjobb./500 ft./. Vegyél l db kötözött sonkát - akcióban-5-600 ft. Főzd meg, és ezt eszegessétek reggelente tormával. A levében főzz egy jó bab levest sok zöldséggel, pár karika kolbásszal. 2 napra elég. Süss egy rakás palacsintát. A fele lehet édes, lekváros, kakaós, fahéjas stb. A másikat másnap töltsd meg egy kis kolbász krémmel ami kimaradt a bablevesből, panirozd be és rántsd ki. A főtt tojásból mehet mellé egy kis majonézes tojás. A szines tojás mindig legyen az asztalon.
2011. ápr. 8. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen jó ötlet! Vagy a füstölt lében egy jó lencse leves, főzelék.
2011. ápr. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!