Hogyan fozzek fozelekeket ugy, hogy ne hizlaljanak?
Figyelt kérdés
Tejfollel es liszttel szoktam behabarni oket, de a liszt hizlal. Akkor hogyan csinaljam meg oket, hogy ugyanolyan finomak maradjanak?2009. febr. 27. 22:14
1/5 anonim válasza:
Annyira az a két kanál liszt nem hízlal, de ha krumplit főzöl benne, elmixeled, és azzal sűríted, az is nagyon finom.
A fehérlisz hizlal, pontosabban. A barnára szükség van. Próbáld ki azt!
A vegák tudnak nagyon jól főzni, próbáld megtanulni tőlük!
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi.
2009. febr. 27. 22:42
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek, az a két kanál liszt több adagra elosztva nem olyan szörnyű, de jó ötlet a bana liszt és a krumpli is.
megjegyzés: azért ismerek néhány kövér vegást, hát igen, jól főznek! :DD
4/5 anonim válasza:
jó , de attól hogy vega nem fog nemhízni....tésztát is eszik talán....
5/5 anonim válasza:
Amikor én is épp nagyon fogyózok,keményitővel sűritem a főzelékeket.De azért a lisztes jobb,és én is mindig arra jutok,hogy az nem sok liszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!