Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy is van az amerikai...

Hogy is van az amerikai krémes sütinél?

Figyelt kérdés

A 7tojásfehérjét össze keverem a cukorral kemény habbá és a forró pudinghoz keverem????


[link]


2011. ápr. 1. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, forrón kell belekeverni, jó a recept és mutatós süti.
2011. ápr. 1. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
hmm dejólehet:D
2011. ápr. 1. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát én ma tudom meg hogy jó- e, de bizti jó mert imádom ezt az oldalt és sok krémes sütit csináltam már!!!:D köszi
2011. ápr. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!