Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húsvéti vendégvárónak ez jó?...

Húsvéti vendégvárónak ez jó? Linkkel+képpel.

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19 éves vagyok ezért nem valami gyakorlott háziasszony és húsvétre a családnak főtételt főzzök. De a "többeknek" szeretnék egy kis "vendégváróval" kedveskedni. Én ezekre gondoltam: [link] desszertnek pedig: [link] . Ez szerintetek megfelő egy ilyen alkalomra?:)
2011. ápr. 1. 06:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt az egérkék egy-egy sonka szeleten fognak ülnii:)
2011. ápr. 1. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
jó ötlet.az egérkék nagyon tetszenek!
2011. ápr. 1. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Megnézném, de nekem a linkek nem hoznak fel semmit, csak az andi konyhája látszik, semmi más... :(
2011. ápr. 1. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
De ari!!!:-) Én elfogadnám vendégvárónak.
2011. ápr. 14. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, bár Andi konyhája szerintem egyébként... nem túl színvonalas. Ezen is nézelődj: www.nosalty.hu
2011. ápr. 14. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon jól eltaláltad, nekem a gyerekek nem is néznek a főtt tojásra, de így!? Biztos kívánatos lesz,(és sonka szeletre)

A kekszes az olyan mint a kókusz tekercs, amit vasárnap a keresztelőre is készítettem a többi sok mással.

Nagyot néztem most, hogy lehet variálni sok félén.

Nekem is segítettél, köszi!

Ja, és jó választás volt részedről, bátran kínáljad!

2011. ápr. 14. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ötletes!
2011. ápr. 14. 13:38
 8/8 ssup ***** válasza:
Aranyos, és szerintem annyira nem is nehéz. Csak kövesd a receptet, sok sikert :)
2011. ápr. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!