Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a neve, annak az olajban...

Mi a neve, annak az olajban sült lereszelt krumpli+tojásos "fasírtnak"?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
burgonyafánk
2011. márc. 27. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
tócsi?
2011. márc. 27. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
abba még kell liszt is...előző vagyok
2011. márc. 27. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Tócsni,van a röszti is de az kicsit más.
2011. márc. 27. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Röszti.
2011. márc. 27. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

a röszti az egy egész serpenyőnyi krumpli,amit egyszerre kell ügyesen átfordítani.

ha a fasírt szerűekre gondolsz, az a tócsni, cicege, lapcsánka,macok és társai lehetnek.

lényeg, hogy mindegyik finom:))

2011. márc. 28. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy: törtkrumpli + apróra darabolt főtt tojás összeállítva nyers tojással, liszttel, sóval, borssal, és mindez forró zsírban gombóc formában kisütve: nálunk ezt krumpli-fasírtnak nevezik
2011. márc. 28. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
én egyszerűen krumpli fasírtnak hívom, ugyanúgy készítem mint a rendes fasírtot, csak hús helyett nyers lereszelt krumplit rakok bele.
2011. márc. 28. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Tocsira gondoltam én is. köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!